Anpassad sökning

2008-08-21

Tack själva!



Vilken stämning! Det var en helt magnifik afton på Mosebacke (världens enda arena där artisterna måste gå genom pissoaren för att komma upp på scen). Dagen till ära bjöds ett antal gamla godingar som inte hörts live scen 7 Lyckliga-tiden, som Damm och Myggan. Det blev ett vädligt fylligt sound med 8 man på scen, även om de låtar som kärntruppen (dvs De fyras gäng - SV BZ TP TZD) levererade själva också lät ruggigt bra. Bl a premiär för Transplantationssviten live i rätt ordning (dvs Är Du Redo, En Del av Dig, Jag Vaknade Upp).

Dagens stora höjdpunkter var dock underbart tunga versionerna av Jag Blev Inte Hög och Idioterna. Även Tjockhult och Dimma förstås. F ö rena Motörhead i introt till JBIH. Samt de psykedeliska extranumret Tokna & Galna -> Snorbloos.

Enda smolken var att de, när de blev inropade en fjärde gång av en DåÄrDetSomDetSkaVa-sjungande publik, inte fick spela vidare då arrangörens musiktillstånd endast gällde till 22. Man undrar vilken överraskning/låt vi gick miste om? Men vi fick i alla fall tillfälle att sjunga Ja må han leva för 30-åringen.


På lördag är det Skottvångs Grufva i min gamla hemtrakt Åkers Styckebruk som gäller!

Inga kommentarer: