Anpassad sökning

2009-02-20

Det var på tiden

Fantastiskt. Svenska folket är upprörda igen. Nej, det är inte SAAB:s företagsrekonstruktion eller någon annan krisfråga som är på tapeten. Folkets stora engagemang rör (åtminstone enligt våra kvällstidningar) att Oldsberg och Hellberg får kicken från Från Spåret!

Inte en dag för tidigt om man frågar mig. (Men det gör ingen.) En gång i tiden var det en spännande frågesport mellan mycket kunniga lag. Med åren har frågorna blivit allt enklare (förmodligen för att matcha de allt okunnigare deltagarna). Det blev en herre och en dam per lag. Men visst, Filip & Fredrik bara MÅSTE ju få vara med, så då rök den regeln. Men inte fan har vi sett någon kvinnlig duo? Gubbigt och stelbent...

Så det var på tiden med någon positiv förändring - passa på och byt ut hela produktionsledningen också. För att väcka liv i det sömniga programmet behövs en återgång till fokus på tävlingsmomentet, så se till att deltagarna åtminstone har grundskolekompetens innan de kontrakteras. Mitt förslag är att man väljer ut ett antal intressanta (dvs mediala...) personer som lagledare, och låt dem själva välja ett par kunniga lagkamrater. Och ge vinnarlaget något rejält pris så det gäller något! Eller lägg ned!

Inga kommentarer: