Anpassad sökning

2009-02-20

Speluppehåll

Sportlov - speluppehåll. Naturligt i ungdomsserierna givetvis. Men så j-la trist att Beles herrar i trean har två helger spelledigt. Även värsta konkurrenten Sundbybergs IK har ledigt den kommande helgen så det händer inget alls i toppstriden. Så det blir till att ta tillfället i akt och kollas in Beles serieledande tjejer i norra damtrean. Söndag kl 14.00 i Björkeby mot Enskededalen. Hoppas få se Carro zorra!

Precis när man hittat Doppskos tipstävling så är den slut. I vilket fall, fyra matcher i trean i helgen. Så här går det:

Lördag
Salems IF - IFK Sollentuna 11-7
Båda lagen har havererat totalt efter jul, hemmaplan avgör.

Söndag
Tumba GOIF - Jakobsbergs IBF 4-6
Tumba kan gripa sitt sista halmstrå, men man verkar verkligen inte ha någon vinnarinstinkt i laget. Släpper in relativt lite mål för att vara solklar jumbo, men man gör ju nästan inga framåt heller. Ett avslappnat Jakan vinner på halvfart. Så, tji Tumba, div 4-biljetten blir klar i helgen.

IBK Handen/VH - Nynäshamns IBK 8-7
VH svek mot Bro, trodde (hoppades) de skulle gå förbi seriens psykbrytslag nr 1, men tji fick man. Hämtade ändå in ett rejält underläge, vilket kan ge välbehövlig råg i ryggen. Nu är det derby och andra förutsättningar. Mrmicke förutspår krig. Nynäs kanske är lite mätta, så det blir motivationen som avgör.

Sköndals IK - Bro IK 8-6
Tipper denna match helt med hjärtat här.
Sköndal gav aldrig upp mot Bele senast, och med den inställningen kämpar man ned i Bro i denna 6-poängsmatch.

6 kommentarer:

Mister Micke 1988 sa...

Hoppas att damerna som du skall heja på vinner. Herrarna i BB vet jag ej vad jag skall säga. Jag känner Sumpans Målvakt JG en aning. En i mina kompisars klass spelade med honom för typ 3-4 år sedan hehe. Jag försöker göra en match så spännande som möjligt för att det skall komma publik. Du är rolig du. Kan du inte klona dig??? Skämt åsido ha en trevlig dag och Helg!!!

Jocke sa...

Båda Carro och Ida zorrade friskt men bollen ville inte in. Men seger med 4-2, skönt!

Mister Micke 1988 sa...

Tyvärr som du läser så blev det 6-7 till Nynäshamn. Vi har dock 3 matcher kvar vinner VH alla dem och ni vinner era så stannar VH kvar och ni i Bele åker upp tillsammans med Nynäshamn eftersom vi då har vunnit Sundbyberg också. Beklagar förresten sorgen för en av era spelare som omkommit. Läste det nyss i en annan blogg

Jocke sa...

Tack för värmande ord! Det känns av förklarliga skäl mycket tungt nu. Innebandyresultat känns inte så viktiga längre. Vi samlar killarna i laget ikväll för att försöka stödja dem på bästa sätt. Och så alla tankar på hans familj, kan bara säga att vi tänker på er om ni skulle råka läsa detta.

Anonym sa...

Du behöver inte vara ledsen för att tipset är över Jocke, det blir ett SSL slutspelstips inom kort.

Trevlig blogg föresten....

Jocke sa...

Tack Doppsko! Mina tips denna helg var ändå inte lysande. Rätt segrare och måldiff på Tumba-Jakan och rätt antal mål på Nynäs dock. Vi hörs när det är dags för SSL-slutspelet.