Anpassad sökning

2009-03-06

Uselt Balrog

Går Balrog till slutspel, så är de det sämsta lag genom tiderna som tagit sig dit. Torsk mot Västerås ikväll (5-3). Hela 14 (fjorton) förluster, hittills. Då har man inget i innebandyns slutspel att göra. Pinsamt att vi inte har mer än 6 lag som håller slutspelskvalitet. Falun suger också fett numera.

Såg Balrog mot Järfälla för ett par månader sen. Trots att Järfälla inte gjorde någon av sina bättre matcher, och bjöd på ett par billiga mål, så vann Spiders till slut mot ett kraftigt underpresterande Balrog. Trött, idéfattigt, segt och kasst. De lär ju även ha kass ekonomi (igen...). Näe, Balrog är inte vad de har varit, inget framtidslag direkt. Lika bra och lägga ner, de fyller ingen funktion i Superligan längre. Micke Karlsson, en föredetting. Och vem f-n vill gå på innebandy i Hallunda??

Mullsjö vann planenligt mot Falun. Genom Västerås poäng ikväll kan det nu bli så att Jönköping kan bli laget som åker direkt ut genom sin dåliga målskillnad. För vinner Mullsjö mot JIK samtidigt som Västerås tar minst 2 poäng mot Dalen, så är JIK:s nedflyttning ett faktum. I detta scenario hänger Spiders kvar på bättre målskillnad. Skulle däremot JIK ta poäng mot Mullsjö, lever Spiders väldigt farligt, de kan hamna på kvalplatsen om Västerås skräller mot Dalen. Fast Spiders har allting i egna händer, kan säkra kontraktet genom seger mot Pixbo. Det blir en rafflande slutomgång på måndag kl 19.00!

Jag tippar i alla fall bättre än vad Balrog spelar innebandy. Veckans tipsrättning så här långt:
AIK-Täby. Tips 6-4; Resultat 8-5. Rätt vinnare, nästan rätt måldiff, helt OK.
Falun-Mullsjö. Tips 6-7; Resultat 4-6. Rätt vinnare, nästan rätt måldiff, helt OK.
Västerås-Balrog. Tips 7-9; Resultat 5-3. Där sprack trippeln, sunk-Balrog.

Inga kommentarer: