Anpassad sökning

2009-03-05

Veckans mediedrev

Jan Emanuel kritiseras för att ha försökt hyra ut sitt hus för 140.000 i månaden. Vad är problemet? Om nån är så dum att man vill hyra i ett sunkhus på Gååtlaänd för det priset, så är det väl inget som behöver uppröra allmänheten kan man tycka. Vill någon betala, så är ju priset rätt satt! Mera upprörande tycker jag faktiskt det är att Vickan och Daniel behöver stadstöd för att klara sitt giftermål. Daniel kan väl dra av det som PR i sin gym-koncern.

Sen så är det ju ganska (o)lustigt att både ultrahögern och extremvänstern nu hittat ett gemensamt mål - att stoppa matchen! I vanliga fall brukar de ju gilla att kasta sten på varandra, men nu sluter dessa ligister upp tillsammans. Visar hur pinsam hela anti-match-rörelsen är.

Till sist något viktigt, efter detta dravel. Veckans innebandytips:

Superligan:

2009-03-05
AIK IBF - Caperio/Täby FC 6 - 4
2009-03-06
IBF Falun - Hide-a-lite Mullsjö AIS 6 - 7
Västerås IBF - Balrog B/S IK 7 - 9
2009-03-09
Storvreta IBK - IBF Falun 8 - 2
Balrog B/S IK - AIK IBF 5 - 7
Caperio/Täby FC - FC Helsingborg 5 - 3
Warberg IC - Umeå City IBK 11 - 1
Hide-a-lite Mullsjö AIS - Jönköpings IK 5 - 4
Västerås IBF - IBK Dalen 6 - 12
Järfälla IBK - Pixbo Wallenstam IBK 4 - 6

Detta innebär alltså att Balrog tar sista slutspelsplatsen, att Mullsjö hänger kvar, JIK får kvala, och VIB åker ur!

Supertrean Stockholm. Här är det mesta avgjort, möjligen att VH har en mikroskopisk chans att ta sig förbi Bro nu när motståndarna Sumpan i sista omg redan är klara för tvåan?

2009-03-07
Nynäshamns IBK - IFK Sollentuna 13 - 4
Vaxholms IBF - Sköndals IK 15 - 3
Salems IF - Sundbybergs IK 5 - 8
2009-03-08
Tumba GOIF - Bele Barkarby IF IBF 4 - 7
IBK Handen - VH - Jakobsbergs IBF 8 - 6

3 kommentarer:

Eva sa...

Det är skrämmande att knugen begär extra pengar för att Vickan ska "bygga upp ett hem". Han är ju bara god för dryga 100 miljoner

Annika sa...

Vill bara tillägga att kungen lär ha en nätt privat förmögenhet på 290 miljoner. Om pengarna ändå inte räcker till dotterns bröllop så kanske han kunde sälja någon av sina bilar.

Hälsningar från Kronofogden

Eva sa...

Rojalister hävdar alltid att det faktum att vi vanliga skattebetalare betalar div kungliga kalas ändå lönar sig i slutänden, att det ger pr och ökad turism blabla bla. Men är det någon som någonsin sett siffor som styrker detta? Nej, kungen borde skämmas för att han ber om mer pengar.

Som ickerojalist blir man ofta anklagad för att vara missunnsam vid såna här tillfällen, men det är fel. Jag tycker att det var helt ok att Blondinbella spenderade 300 000 eller hur mycket det nu var på 18-årskalaset, för de pengarna hade tjänats i hennes familj.