Anpassad sökning

2009-03-19

Division 3 Stockholm 2009/2010, Del 2

Nu är alla platser, utom en, besatta till nästa års Stockholmstrea i innebandy. Såvida det inte blir lag som drar sig ur etc. Dessutom är det klart vilka 4 lag som kvalificerat sig för att göra upp om den sista platsen genom kvalserien.

SB Innebandy (nedfl)
Orminge Wallenstam (nedfl)
Värmdö IF (nedfl)
Jakobsbergs IBF
Bele Barkarby Scorpions
Vaxholms IBF
IFK Sollentuna
Salems IF
Bro IK
Vendelsö IK (uppfl)
Kungsängens IF (uppfl)
Kvalserie om sista platsen: Handen VH, Sköndal, Nyboda IBK, Hammarbyhöjden (reservation för att något lag tackar nej till sin kvalplats...)

Vendelsös herrlag vet jag inte mycket om, men föreningens 92:or är gamla ärkerivaler till Bele. Juniorerna vann två olika Div 3 serier - och tar precis som Bele steget upp i juniortvåan. Herrarna har bara en förlust i seriespelet.

Kungsängen var lite trögstartade i höstas, men ryckte sedan ganska tidigt i serietoppen när Nyboda och Veddesta Finska vek ner sig.

Handen VH borde ta hem kvalet med sin i grunden kapabla trupp. Men det är ju små marginaler i innebandy, så det gäller att inställningen är 100%, annars kan det bli skräll. Sköndal är ett ganska mediokert gäng, men visade bra inställning i matchen jag såg mot Bele när man aldrig gav upp trots stort underläge. HH vet jag absolut nada om... Nyboda såg jag bli helt utspelade av Veddesta Finska i november, och jag tyckte de var ett riktigt sunkgäng. Uppenbarligen kan de bättre än vad de visade då, men de verkar vara väldigt ojämna. Har nu tre raka segrar och verkar ha prickat in formen lagom till kvalet. Om de ställer upp - för det gör de väl?

1 kommentar:

Mister Micke 1988 sa...

Spännande skrivet jag kommer att skriva om vad jag tror om kvalet när det börjar.